LEPILNI TRAKOVI LOHMANN

KO GRE ZA RESNE IZIVE, UPORABITE DVOSTRANSKE LEPILNE TRAKOVE LOHMANN !

Aktivna uporaba lepil / reaktivnih lepilnih sistemov je že standardna praksa v številnih panogah. Prednosti tehnologije lepila so očitne: lahka, čista in predvsem varna. Zahvaljujoč natančni trdnosti vezi, so posamezne komponente (npr. Dvostranski lepilni trakovi, prenosni filmi) učinkovito in brez primere združene, kar strankam zagotavlja optimalne rešitve. 

Inženirji lepilnega sistema Lohmann Tape Group pokrivajo celotno vrednostno verigo in strankam omogočajo vsestranske rešitve.

Ustanovljen leta 1851, se Lohmann šteje za pionirja tehnologije lepilnega trakuin danes deluje po vsem svetu. Sedež skupine lepilnega traku se nahaja v Neuwiedu / Nemčija. Z več kot 1800 zaposlenimi po vsem svetu podjetje posluje na 29 mednarodnih lokacijah in z ekskluzivnimi distribucijskimi partnerji v več kot 50 državah po svetu.

UPORABO DVO-STRANSKIH LEPIL LOHMAN DELIMO:

- aeronavtična industrija

- gradbena industrija

- fleksotisk

- sanitarna in podobna industrija

- široka potrošnja

- medicina

-tehnični tekstil

 

Lepilna tehnologija za vašo individualno uporabo

Svetujemo vam in vas spremljamo od samega začetka

Kaj nas spodbuja: s trajnostnimi in inovativnimi lepilnimi rešitvami izboljšujemo vaš svet!

Bonding inženirji so na vaši strani že od prve ideje kot kompetentnega partnerja. Posamezni koncepti lepil, prepričljiv portfelj izdelkov, učinkovita integracija procesov in trajnostna optimizacija zagotavljajo vaš uspeh. V Lohmannu to filozofijo imenujemo Smart Bonding Approach. Pokličite jo kot idealen način za rešitev po meri

Veliko načinov lahko vodi do prave rešitve. Naš pristop je zelo preprost: najti pravo povezavo, se najprej povežemo z vami - in pozorno poslušamo. Ker se Lohmann ne vidi samo kot dobavitelj. Vidimo se kot aktivni partner, ki skupaj z vami razvija izjemen izdelek. 

In v štirih procesnih korakih:

 

Aplikacija

Eden od predpogojev za popolno lepilno rešitev je vedeti, kako, kje in pod kakšnimi pogoji se uporablja. Ali je treba, na primer, dodatno toplotno prevodno, toleranco kompenzirati ali odstraniti? Tu so povpraševanje in izkušnje naših inženirjev aplikacij. Pokažejo vam možnosti in skupaj z vami določijo pravo tehnologijo vezanja.

Izbira izdelka

S podrobnim poznavanjem opravila lepila za beton je naslednji korak iskanje prave lepilne raztopine z želenimi parametri. Ali gradimo na obstoječih izdelkih ali po potrebi razvijamo novo rešitev.

Orodja

Samolepilna rešitev je tako dobra, da jo je mogoče varno in učinkovito uporabljati v proizvodnem procesu. Zato vas podpiramo s številnimi orodji - in vas tudi podrobno spremljajo. Ne glede na to, ali so na voljo ročna, polavtomatska ali popolnoma avtomatska pomožna sredstva za razveljavitev, dokazana rezalna orodja ali reševalne rešitve.

Storitve

Tudi v teku proizvodnje smo vaš stalni spremljevalec. Naše storitve vključujejo, na primer, popolno dobavno verigo za sledljivost dobave in predelane materiale. Kot lahko vidite, smo s pristopom Smart Bonding preprosto mislili na vse.